TS Harstad ønsker velkommen

Transportsentralen (TS Harstad) holder til på Stangnesbasen i Harstad og leverer tjenester til kunder i regionen. Gjennom oss kan du få utført flytting, godstransport, kranløft, brøyting m.m.. TS Harstad har også godkjenning fra Vegdirektoratet for å drive etterutdanning av yrkessjåfører.

Flytting - Flytteservice

Mer om flytting / oppbevaring (klikk)Nytt av året 2015 er oppstart av flytteservice. Vi har egnet bil for flytting og vi har flyttekasser som kan disponeres av kunde etter ønske/avtale. TS Harstad er en trygg partner for sikker flytting.

Mer om flytting / oppbevaring (klikk)

Kranbil

Mer om våre tjenester (klikk)I samsvar med kundenes ønsker er det investert i kranbil til vår bilpark. Kranbilen har en kapasitet på 42 tm og er mer fleksibel med tanke på lossing i høyden eller på lengre avstand. Bilen har vekselplan og kan skifte ut lasteplan med andre innretninger som for eksempel containere. Det planlegges også ytterligere investeringer av ulike typer utstyr til bilen.

Mer om våre tjenester (klikk)

Leverandøravtale

Transportsentralen har gjennom en årrekke hatt et nært samarbeid med Lemminkäinen angående transport av asfalt og tilhørende utstyr. Vi har i årene som har gått opparbeidet oss gode rutiner og god kunnskap om denne typen drift. Dette setter oss i stand til å finne fleksible løsninger, samt muligheten til å yte god service til kunden.  Vi har også betydelige mengder utstyr spesielt tilpasset transport av asfalt.

Miljøtransport

Mer om våre tjenester (klikk)Transportsentralen har et godt fungerende og utstrakt samarbeid med HRS angående transport av ulike typer avfall. Vi har liftbiler for utplassering og tømming av renovasjonscontainere 8 – 10 kbm. I tillegg har vi også kroklifter for transport av større avfallscontainere på 30 kbm.

Mer om våre tjenester (klikk)

KONTAKT

KONTAKT

ADRESSE

Transportsentralen AL
Stangnesterminalen 6
9409 Harstad

Tlf.: 95 40 10 40

 

Programmering, oppsett og orginalt design av denne nettsiden og hovedrammer er utført av Nye Sider AS.

Du kan besøke Nye Sider AS her: www.nyesider.no eller kontakte pr. e-post: post@nyesider.no

Nye Sider AS kan være din totalleverandør innen reklame- og profileringsartikler, trykksaker, nettsider, design, skilting, dekor m.m..

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP